Sanitair - Scouting labelterrein PBC Austerlitz

Scoutcentrum PBC AUSTERLITZ
Zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voorzieningen ▼

Sanitair:


Op het terrein zijn van medio mei tot medio oktober meerdere sanitaire voorzieningen aanwezig. Er staan twee grotere gebouwen (toiletgebouwen Oost en West) met ieder 5 of 7 toiletten, er is 1 toiletwagen met 3 toiletten en achter het Klephuis is een doucheruimte en 2 toiletten. Alle toiletten zijn afsluitbaar. Elk gebouw beschikt tevens over een of meerdere wastroggen. Beide grote toiletgebouwen hebben elk 1 koude douche die gratis is. Achter het Klephuis zijn tegen betaling 3 warme douches beschikbaar. De kosten hiervoor zijn € 0,50 voor ongeveer 3 minuten. 

Om vorstschade te voorkomen zijn in de winterperiode op het hele terrein het water en bij het Klephuis de geiser afgesloten en kan er alleen gebruik gemaakt worden van de toiletten achter het Klephuis. 

Voor alle toiletvoorzieningen geldt dat de groepen deze zelf schoon moeten maken. In overleg met de kampwacht wordt hiervoor een rooster opgesteld. Schoonmaakmiddelen en -materialen en warm water voor de schoonmaak worden gehaald bij de kampwacht. 

 Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu